Περιποίηση Κολοστομίας Κατ' Οίκον

Περιποίηση Κολοστομίας Κατ' Οίκον

Σε όλες τις περιπτώσεις στομιών υπάρχει δυνατότητα καθημερινής φροντίδας κατ΄οίκων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, με ασφαλή περιποίηση, έλεγχο καλής λειτουργίας και πρόληψη για αποφυγή μολύνσεων.

Η κολοστομία είναι τεχνητό στόμιο σε κάποιο σημείο του παχέος εντέρου με σκοπό την αποβολή του περιεχομένου του εντέρου. Η διατήρηση του δέρματος γύρω από την στομία σε καλή κατάσταση είναι πολύ σημαντική.

Περιποίηση Νεφροστομίας κατ΄οίκον

Νεφροστομία είναι η τοποθέτηση ενός μικρού καθετήρα στο νεφρό με σκοπό να παροχετεύει τα ούρα εξωτερικά σε ένα σακουλάκι. Η περιποίηση της νεφροστομίας κατ΄οίκον γίνεται υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Περιποίηση Γαστροστομίας κατ΄οίκον

Η γαστροστομία βοηθά τα άτομα που αδυνατούν να σιτίζονται από το στόμα. Η περιποίησή της ξεκινά αμέσως μετά την τοποθέτησή της.

Περιποίηση Ουρητηροστομίας κατ΄οίκον

Σε περίπτωση αφαίρεσης της κύστης, με τη χρήση τεχνητού ανοίγματος στην κοιλιακή χώρα, προσαρμόζεται ένας σάκος ουρητηροτστομίας με ένα βρυσάκι για την συλλογή και απόρριψη ούρων.

Περιποίηση Τραχειοστομίας κατ΄οίκον

Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό φροντίζει για την ασφαλή περιποίηση του τραχειοσωλήνα, την αφαίρεση, τον καθαρισμό, την τοποθέτηση εκ νέου και τον έλεγχο για την ομαλή λειτουργία.

Υπηρεσίες νοσηλείας κατ΄οίκον στην Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο.
Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6972547832.

CLOSE
CLOSE